Behandlinger

Behandlinger

Behandlingsformer:

Alle behandlinger tager udgangspunkt i din krop. Her bliver energi niveauet optimeret.

Akupunktur: Her arbejdes der efter Boel´s Moderne Akupunktur-metoder, TCM kinesisk akupunktur, BMS Smertebehandling samt øre-akupunktur. Der arbejdes ud fra medianbanerne, samt nervesystemet.

Øreakupunktur: 

Udover smertebehandling tilbyder jeg akupunktur mod:

Øjensygdomme (AMD, grøn stær, blodprop i øjet)

Nervebetændelse/nervesmerte

Lungelidelser (astma, KOL)

Kredsløbs problemer ( diabetes, forhøjet blodtryk)

Fordøjelsesprobleme

Myggestik 

Allergi / høfeber

Tinitus

Rygeafvænning

 

Energi-lys-terapi Akupunktur:  Jeg er  selvstændig uafhængig forhandler af LifeWave plastre, som jeg bruger på medianpunkter, for at lindre smerter og energi-blokeringer.

Nada akupunkturNada er en recovery-metode baseret på øreakupunktur ved stress, afhængighed, personlig udvikling og psykiatriske symptomer

Detox fodterapi:   Dine fødder indeholder flere end 60 akupunktur-punkter samt 7000 nerveender. Som resultat af dette vil det blod, der strømmer til dine fodsåler, tjene til at komme af med toksiner gennem disse nerveender og akupunktur-punkter. Dette får din krop i balance, og harmoniserer den ved at sende signaler op gennem lymfekirtlerne for at stimulere afgiftningsprocessen.  Hver dag optages og ophobes toksiner og affaldsstoffer i kroppen, fra rygning, alkohol, medicin, vaccinationer, dårlig kost og indeklima samt forurening – bilos, tungmetaller og sprøjtegifte.

Aroma-terapi:  Her i klinikken kombinere jeg triggerpunktmassage med olier fra DoTerra