AMD og andre øjensygdomme

AMD og andre øjensygdomme

Øjenbehandling


Jeg behandler AMD og andre øjensygdomme efter BOELs Moderne Akupunktur-metode. Synet er en af de vigtigste sanser, og med BMA metoden, har jeg haft stor succes i behandlingen af “uhelbredelige” øjensygdomme, såsom AMD og Grøn stær.

AMD

Symptomerne er ofte i starten eksempelvis, at AMD-patienter mister det centrale syn og ser en sløret plet uanset hvor blikket er rettet hen. Som sygdommen skrider frem vil man ikke kunne se noget i midten af synsfeltet, men kun ud til siderne. Det betyder for eksempel, at man får vanskeligt ved at genkende mennesker, man møder på gaden, eller man ser huse og andre ting med lige linjer, som skæve og fordrejede. Et andet symptom kan ofte være, at man får brug for lup til at læse, da man får svært ved at læse små bogstaver.

Ved IM Akupunktur behandler jeg med moderne akupunkturmetode, som er udviklet af John Boel. Metoden hedder AcuNova og det virker via hjernen og nervesystemet. Dette er anderledes end den almindelig kendte kinesiske akupunkturmetode (TCM), der virker via meridianbanerne i kroppen.

GRØN STÆR (glaucom)

Det er en øjensygdom, der påvirker synet. Oftest starter det med, at man mister synet i kanten af synsfeltet. Det er en alvorlig tilstand, som ubehandlet kan føre til total blindhed. Ved IM Akupunktur behandler jeg efter Boels moderne akupunktur-metoder. Det er en behandlingsmetode, som virker godt, effektivt og hurtigt. Der ses for 80-90 % en bedring af synet i løbet af kun 14 dage.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til mig for at høre om IM Akupunktur, kan hjælpe dig og eventuelt bestille tid til behandling. Skulle du mod forventning ikke opleve nogen bedring efter kort tid i forløbet, så standser jeg selvfølgelig behandlingerne igen, så du undgår at være i et unødvendigt langt behandlingsforløb som ikke giver resultater.

BEHANDLING

Behandlingerne indledes med en syns test samt et intensivt forløb bestående af 2 daglige behandlinger med 1 times pause imellem 2 x 5 behandlings dage i træk.

Efter det intensive forløb syns tester jeg dig igen, og såfremt der er syns fremgang trappes behandlingerne ned således: 2 behandlinger ( alle behandlinger består af 2 daglige behandlinger med en times pause imellem) den efterfølgende uge og herefter 1 x ugentligt i 3 uger. Herefter skal du påregne 1 behandling ca. hver 4 – 5 uge livslangt.

 

Har du spørgsmål, kontakt os gerne

  IM Akupunktur
  Skivevej 48
  9500 Hobro
  Tlf: 93 85 58 12
  info@im-akupunktur.dk
  CVR: 32397875