Anmeldelser

Anmeldelser

Læs her hvad mine klienter skriver:

 

 • Lars Peter Nielsen 5

  "Utroligt hvad akupunktur kan gøre for en. Efter 2 behandlinger var der ikke ret meget smerte i benene længere. Før kunne jeg vågne om natten, og måtte op og gå "

 • Lis Karin Klitte Hansen 5

  "Efter de første behandlinger vidste jeg, at Inger var den helt rigtige til at hjælpe mig. Jeg gik derfra med mindre smerte, og blot 1 måned senere, var jeg fri for min angst også"

 • Kim Værum Jakobsen 5

  Jeg gik til behandling ved Inger i forbindelse med længerevarende problematik med min ryg/lænd. Jeg er marathonløber og løb mellem 75 og 100 km om ugen men havde længe ikke kunnet løbe. Jeg var blevet scannet med røntgen, og MR og havde bl.a. fået konstateret en diskusprolaps som udover smerter i lænd også gav udstrålinger til balle og baglår. Inger var meget professionel til at lokalisere området og efterfølgende behandle det. Efter 3 behandlinger var de fleste af min smerter væk og jeg kunne påbegynde en let opstart med løb igen. Virkelig et godt forløb som har givet mig forhåbninger om igen T kunne løbe.

 • Torben Johnsen 5

  Fik 5 behandlinger for lænde smerter som trak ned i højre ben som var meget smertelig nu er de væk😀👍

 • Helle Jacobsen 5

  Jeg har fået 7 behandlinger .
  Har haft ondt i min lænden ømme muskler i ca 2 år. Efter behandling ca 14 dage , var jeg smertefri. Så jeg kan kun sige. Bedste og skønneste sted at komme. Her bliver du mødt med kæmpe smil og kærlighed. Kæmpe anbefaling her fra.

 • Lone Jensen 5

  Jeg kom til Inger pga. meget stærke smerter i lænd, underben og ankler samt fra ringfinger op ad underarm til albue og videre til overarm. Efter 5 behandlinger er smerterne alle steder væk og jeg kan gå gennem dagen uden at skulle tage smertestillende f.eks. når jeg skal gå en længere tur - det kunne jeg ikke før behandlingerne.

 • Charlotte Kjølby 5

  IM er super sød. Jeg har indtil videre fået 2 gange NADA mod stress og tankemylder, og det virker helt efter hensigten.
  Inger er rolig og sød, behandlingsrummet er lyst og rart. Behagelig, stille musik og skønne dufte beroliger under behandlingen.
  Derudover hjalp hun mig, som syerske, under første behandling, med at fikse min lynlås, som var gået i stykker, så 2 fluer med et smæk😁

Læs flere anmeldelser på facebook