Allergi og høfeber

Allergi og høfeber

Behandling af allergi og høfeber

I Kina har man gennem flere tusinde år anvendt akupunktur til at lindre allergiske tilstande. I Vesten har verdenssundhedsorganisationen WHO tilføjet allergi og astma til listen over lidelser, hvor akupuktur er særlig velegnet til behandling.

Symptomer på allergi/ høfeber

Symptomerne på allergi og høfeber er typisk, nysen, kløende, røde, hævede og irriterede øjne, tilstoppet næse. Allergi er oftest forårsaget af pollen (eks. birk, græs og bynke). Andre kan have allergi overfor støv, husdyr og/eller visse former for fødevarer.

Høfeber kan være forårsaget af allergi eller den kan være irritativ betinget. Udtalt træthed – og uoplagthed er ledsager symptomer når høfeberen raser. Det kan føles som om kroppen er ramt af influenza.

Allergi er indenfor de sidste 20 år blevet mere og mere udbredt og mange mennesker oplever perioder med nedsat livskvalitet, øget medicin forbrug samt risiko for udvikling af krydsallergi. Der er derfor i dag mange, som med god virkning bliver behandlet med akupunktur for at dæmpe eller fjerne symptomerne.

Akupunktur- behandlingen af allergi og høfeber

Behandlingen består af en kombination af TCM (Traditionel Kinesisk medicin) og øreakupunktur. Første behandling påbegyndes optimalt inden de første symptomer begynder. Der behandles 2-3 gange om ugen i de første 2 uger og herefter behandles en gang pr. uge i 2-3 uger. Året efter gives en behandling før symptomerne starter.

 

Har du spørgsmål, kontakt os gerne

  IM Akupunktur
  Skivevej 48
  9500 Hobro
  Tlf: 93 85 58 12
  info@im-akupunktur.dk
  CVR: 32397875